Foto batuta | Kujt i thua surrat pastice ti ?

0
1412

“Foto batuta”

Kujt i thua surrat pastice ti ?
Eshte nje foto e shkeputur nga filmi shume i bukur per femije
“Beni ecen vete”!

Ju risjellim ne kujtese batuta te ndryshme dhe argetuese nga filmat shqiptar.


_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply