Foto batuta | “…..kupa me kapak, kupa pa kapak”!

0
1026

Batutat me te bukura dhe me argetuese do te gjenden gjithmone ketu ne kete faqe.

“Lere, lere humor i madh. Gjithe diten, kupa me kapak, kupa pa kapak.
M`a mori shpirtin kjo e folmja skenike”!
(Esmeralda Haxholli – Apasionata)

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply