Foto batuta: Madama, madama, po madama të rrasi golin!

0
761

Foto batuta eshte njera nga shume rubrikat argetuese te kesaj faqe.
Sjellim ne kujtese batutat me te bukura dhe shprehej me te goditura nga filmi shqiptar te cilat edhe pas aq shume vjetesh kane ardhur deri ne ditet tona te viteve 2000!

“Madama, madama, po madama të rrasi golin”!
Keshtu e thote aktori i shquar Ferdinand Radi ne filmin “Fushe e blerte fushe e kuqe”, perkrah aktorit tjeter te mirenjohur Besnik Kasa

__________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply