Foto batuta | Më falni, po duhet të dilni pak jashtë!

0
530

Foto batuta
Rubrika argetuese e faqes e cila risjell ne kujesen tuaj hera-heres batuta nga aktore dhe filma te ndryshem…

Më falni, po duhet të dilni pak jashtë!
(Ligoraq Riza ne filmin “Zonja nga qyteti”)

______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here