Foto batuta | Mëshira a mund të quhet fisnikëri kapedan?

0
909

Foto dhe video batuta te ndryshme nga me argetueset dhe me dometheneset nga filmat shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e re”.

Mëshira a mund të quhet fisnikëri kapedan?
(Misioni pertej detit) Vangjel Heba dhe Bujar Asqeriu

_______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply