Foto batuta | Nga të gjithë të paaftët, me fatkeqët ……..

0
1431

Kjo faqe risjell ne kujtese perhere batuta te zgjedhura dhe argetuese nga filmat shqiptar.

Nga të gjithë të paaftët, me fatkeqët jane ato që merren me art!!!
Vasjan Lami ne “Njerez ne rryme”!

__________
Kinematografia Shqiptare 2013 – 2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply