Foto batuta | Nuk ke njerëz ë ? Ballist!

0
558

Rubrika me argetuese e faqes eshte perzgjedhja e batutave nga filmat shqiptar, batutat qe u perdoren gjithnje ne momente dhe situata te ndryshme edhe ndermjet miqesh ne jeten e perditeshme!

Nuk ke njerëz ë ? Ballist!
Eshte kjo batute shkeputur nga filmi “Malet me blerim mbuluar” e thene nga aktori Viktor Zhusti ne rolin e partizanit Jaho.

___________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here