(Foto batuta) O zot, shpëtoje pijanecin Petro që të mos zihet…..

0
459

Foto batuta, eshte rubrika me argetuese e faqes sone nga ku sjellim hera heres batuta dhe foto te ndryshme nga filmat shqiptar.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

O zot, shpëtoje pijanecin Petro që të mos zihet me maskarenjte qe hyne e dalin ne kafenene e Batos!

 

Ndalohet qarkullimi ne grupe prej tre vetash!

 

Ndalohet te ecurit me duar ne xhepa!

_____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.