Foto batuta: Ore, ç’i ke këta maluketer ti?

0
546

Rubrika argetuese e faqes “Foto batuta”
Batuta dhe foto te ndryshme argetuese nga filmat ose teatrot e para 90-tes

Ore, ç’i ke këta maluketer ti?
Marku Bitraku ne filmin “Gjeneral gramafoni”!

_____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply