Foto batuta: “Pas autobusit dhe pas vajzave mos vrapo. Ikën njeri vjen tjetri”!

0
1072

Rubrika me argetuese e batutes nga kjo faqe e cila me anene nje foto rikujton batutat me te bukura te thena nga filmat apo teatrot shqiptare ku shumica prej tyre madje gjeten perdorim ne jeten e perditshme.

“Pas autobusit dhe pas vajzave mos vrapo. Ikën njeri vjen tjetri”
Eshte kjo batuta e thene nga aktori Darling Mamaqi duke ngushelluar shokun e tij aktorin tjeter Ilir Sulejmani te ulur se bashku ne nje stol…..

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here