(Foto batuta) Për violinçelin deti është i rrezikshëm, mund të fundoset……

0
1067

Njera nga batutat argetuese e filmit romantik “Ne cdo stine”
Për violinçelin deti është i rrezikshëm, mund të fundoset……
Po hy ta ndihmoje!

Aktoret: Ardian Cerga; Anisa Markarian dhe Arben Imami!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply