(Foto batuta) Përse e hoqe kapelen kur kaluan gjermanët ?

0
1293

I dashur lexues, kjo faqe sjell ne kujtese hera heres batuta argetuese dhe me te bukurat nga filmat shqiptare.

Përse e hoqe kapelen kur kaluan gjermanët ?
E tille eshte edhe kjo batute e thene ne filmin “Mengjese lufte” nga aktori i vogel Franc Dushi ne rolin e djalit te beut (Ndreke Shkjezi)

________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply