(Foto batuta) “Plaku vdiç e futen n`thes. Thesi s`e mori. E futen n`dhe. Dheu e nxori…….

0
1968

Ne kujtim te legjendes Ndrek Prela 1920-2011

Plaku vdic, e futen n`thes
Thesi s`e mori. E futen n`dhe.
Dheu e nxori. E hodhen n`zjarr e prap u ngjall.
Plak m`thone por plak nuk jam, aman, aman.
Po qeshni, qeshni de…..Hahaha!!
(Plaku Xhiko ne filmin “Ne pyjet me debore ka jete”

___________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply