Foto batuta | …….shqiptarët për Shqipëri, ja të vdesin, ja të rrojnë!!!

0
642

Robrika: Foto batuta!
Argetim, humor, dhe sarkazem!

Kesaj radhe kemi zgjedhur njeren nga batutat e triptikut te pare shqiptare te filmit
“Kur zbardhi nje dite” (Kinostudio “Shqiperia e Re” – 1971).

Perreth flamurit kuq e zi
Dhe kombi lart po shkon
Shqiptaret per Shqiperi
Ja te vdesin, ja te rrojne!!!

Jane trimat e Selfo Qorrit ketij patrioti dhe atyre patrioteve te zjarrte qe per flamur dhe atdhe “ja te vdesin, ja te rrojne” ne lufte kunder ……..apo solidaritet me pushtuesit?
Nje debat qe e ndan klasen politike edhe sot ne kundershtare per jete a vdekje, pasojat e se ciles vazhdojne te bien mbi sovranin dhe Shqiperine e percare.
____________________________
Kinematografia Shqiptare, ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply