(Foto-Batuta) Sulejman Pitarka dhe Antoneta Papapavlli !

0
2496

– E degjon moj ? Oj të rënë që i bëka, E di që qënka në forme sot!
– Tani që i hyri në qef, do ta mësoj edhe më mire, ju bëftë mami kurban ju bëftë!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply