Foto batuta: U trembe ë ? Nuk i shkon burrërisë tënde, apo …

0
1542

Nga rubrika e kesaj faqe “Foto batuta” kemi zgjedhur kete foto te radhes

“U trembe e ? Nuk i shkon burrerise tende, apo e shite per një kolltuk.
Hajde ik”!

Bruno Shllaku dhe Kastriot Caushi ne filmin “Ngjyrat e moshes”

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply