Foto batuta | Zgjidhe lamshin bajraktar!

0
997

“Zgjidhe lamshin bajraktar!
– Nuk ma mori mendja….
– Kishim nji Ndoc Marku na doli nji Gjon Kol e dreqi e i biri!
Batuta nga filmi “Besa e kuqe” – Elez Kadria dhe Bep Shiroka

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

___________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.