FOTO E DITËS | 4 YJE TË AKTRIMIT DHE PIKTORI I FILMIT……..

0
1063

Ne foton si me siper jane fiksuar 4 aktore , yje te skenes dhe ekranit
shqiptar Ndrek Prela, Violeta Manushi, Rikard Ljarja e Tinka Kurti,
pak me prapa ndodhet edhe piktori i filmave shqiptar te Kinostudios
“Shqiperia e re”, Shyqyri Sako.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply