Foto e ditës | Adriana Ceko në filmin …….?

0
2135

Nga rubrika “Foto e dites” ku kjo faqe sjell hera heres aspekte e portrete te vecanta nga arti skenik dhe artiste te ndryshme, kemi shkeputur kete foto nga nje film shqiptar i Kinostudios.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ne te majte eshte kengetarja aktore Adriana Ceko, por e gjeni dot se nga cili film eshte shkeputur kjo foto ?

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.