Agim Qirjaqi: “Unë po kërkoj të shpërndaj mjergullën e zezë që të ka mbuluar shpirtin. Të të mësoj të vërtetën.

0
2428

Agim Qirjaqi (1951-2010) ne teatrin “Hijet e nates” te Vedat Kokones, ne rolin e mesuesit, thote nje fraze mjaft domethenese si me poshte:

“Une po kerkoj te shperndaj mjergullen e zeze qe te ka mbuluar shpirtin. Te te mesoj te verteten. Ne ketu jetojme ne nje pellg te ndyre dhe nuk eshte e mundur ta gjejme ate. Jemi ngjitur si ato guaskat pas fundit te nje anije qe na merr me vete dhe na shpie drejt shkaterrimit te plote. Duhet nje fuqi e madhe per tu shkeputur qe andej dhe per te gjetur TE VERTETEN !!

___________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply