Foto e ditës | Aktorët shkodranë të teatrit durrësak “A. Moisiu”, Violeta Dede (1953 – ) dhe Guljelm Radoja (1945-2021) 🌷🌹🌺🌼!

0
5419

Nga rubrika e faqes “Foto e dites” kemi shkeputur kete foto te vecante ne nderim e respekt te dy artisteve shkodran te Teatrit “Aleksander Moisiu”, Durres, Violeta Dede dhe Gulielm Radoja.

Fatkeqesisht asnjeri nga aktoret nuk jetone me, por kjo foto si dhe imazhet e tyre ne film e teater kane mbetur te pashlyeshme ne mendjen e cdo artedashesi shqiptar. Artistet nuk vdesin, te dy jetojne akoma ne zemrat tona, ndaj do i kujtojme gjithnje me nderim e respekt!

Te paharruar! 🌼💐🌹

_______________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply