Foto profil i aktorit Andon Koço!

0
4747

#KinematografiaShqiptare         #AndonKoço

Andon Koço
Aktor i Teatrit dhe Kinematografise Shqiptare

Aktoret e roleve te vogla per te cilet mungon informacioni perkates do te perfshihen ne kete rubrike, “Foto profil” duke i permendur ato me anen e fotove, me synimin gjithnje per te mos lene ne harrese kete grupim aktoresh qe dhane nje kontribut ne skenen e teatrit ashtu edhe ne ekranin e filmit, ndonese nuk kishin fatin te interpretonin me gjere apo ne ndonje rol protagonisti.

Andon Koço, aktor i teatrit dhe i kinematografise shqiptare.
Ne skenen e Teatrit Popullor (Kombetar) luajti ne disa shfaqje si: “Valsi i titanikut”; “Vizita e zonjes plake” ; “Gomone” etj.

U aktivizua gjithashtu edhe ne disa role ne filmin shqiptar si: “Radiostacioni” – 1979 “Kercenimi” – 1981 / “Gjurme ne debore” – 1984 ;

Foto te aktorit ne filmin "Kercenimi:
 
  
   

 
Foto te aktorit ne role te tjere:
 
  
 
  
  

______________________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply