Foto e ditës | Aktori i humorit Muhamet Liko në filmin “Brazdat”!

0
2210

“Foto e dites” eshte rubrika ku kjo faqe risjell foto te rralla nga artistet e skenes, filmat shqiptar, momente te vecanta te fiksuar pergjithmone ne aparatin fotografik.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

E vecante eshte edhe kjo foto e shkeputur nga filmi “Brazdat”, ku ne qender eshte aktori i humorit vlonjat si dhe pjesa e pandare e parodisteve te ketij qyteti, Muhamet Liko (1955-2019). Prane tij aktori i mirenjohur Pandi Siku.

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.