Foto e ditës | Çaste nga sheshxhirimi i filmit “Shperthimi”

0
1117

Nje moment i fiksuar ne foto gjate xhirimeve te filmit shume te bukur “Shperthimi”! 

Kameramani Saim Kokona dhe aktoret protagoniste ne kete film Rikard Ljarja dhe Elida Cangonji.

____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply