Foto e ditës | Çaste xhirimi nga filmi “Pylli i lirisë”!

0
1828

Ne rubriken “Foto e dites” per sot kemi zgjedhur caste xhirimi nga filmi “Pylli i lirise”. Aktoret Alfred Bualoti, Dhimitra Plasari, regjisori Gezim Erebara si dhe prane kameras operatori Saim Kokona.

Kinematografia Shqiptare 2013 – 2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply