Foto e dites | “Cekja” ne filmin “Gjeneral gramafoni”

0
1264

Ne rubriken “Foto e dites” ku duam te ndajme me spektatorin momente te vecanta nga filmat dhe aktoret shqiptar, kemi shkeputur kete foto te ralle nga filmi “Gjeneral gramafoni”.

Ne qender te fotos eshte aktori i humorit Sejfullah Myftari, i mirenjohuri si “Cekja” e Beratit.

____________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021
Foto e mundesuar nga admin. Erald B.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply