Foto e dites | Dramaturgu Fadil Kraja dhe aktorja Roza Anagnosti!

0
2823

Hera heres kjo faqe sjell per te gjithe vizitoret foto te vecanta nga artistet dhe arti skenik. Momentet me te bukura te fiksuara ne aparatin fotografik.

Dramaturgu i shquar Fadil Kraja dhe artistja e mirenjohur Roza Anagnosti ne nje foto te kohes se fundit.

_______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply