Foto e ditës | Dy artistë të mëdhenj, krenari e artit shqiptar!

0
906

Nikolin Xhoja dhe Vace Zela ne nje foto te vecante, dy artiste te medhenj nder te cilet mund te krenohet arti skenik shqiptar.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply