Foto e ditës | Dy zonja të nderuara, nga te cilat njëra është prezantuesja simpatike e v. 80-të Flutura Çangu në një festë private…….

0
1982

Foto e dites

Ekskluzive dhe nje foto e vecante eshte derguar per faqen tone nga nje mike e faqes “F. Ç” (lart ne kembe) e cila eshte fiksuar ne kete foto se bashku me njeren nga spikeret dhe prezantueset me te zonjat te kohes se TVSH-se, simpatiken Flutura Cangu (ulur )

(Copyright ) : Foto ka te drejta te rezervuara, autoresine e dy zonjave te lartpermendura F. dhe F Cangu

_______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply