Foto e ditës | Enver Hyseni : …..e di që teatri u shkatërrua për hir të reformave demokratike!

0
785

“……sa role më kanë mbetur, dhe tani që futet periudha e demokracisë nuk kam asnjë rol prej vitit 1989 deri në 1992. Nga 1997… e me radhë dhe se di se çfarë është bërë me mua atë kohë”

Nga kjo qetesi aktori kalon ne shpërthim, duke mos ditur se cfarë është bërë me ate ne kete periudhe kohore.

“ e di që teatri u shkatërrua për hir të reformave demokratike, erdhën dhe na thanë se ishim tepër, se merrnim rroga të pamerituara dhe se askush nuk kishte më nevojë për ne”.

“DOME” – 2019

Pra me kete monodrame autori S. Capaliku dhe interpretimi i aktorit shkodran duan te theksojne se shteti nuk shqetësohet, nuk i behet aspak vone per artin sidomos kur bëhet fjalë për teatrot e rretheve absolutisht nuk ka vëmendje.
____________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply