(Foto e ditës ) Gentian Demaliaj (1975-2015)

0
2294

Gentian Demaliaj (1975-2015)
Vokalisti i grupit “Djemte e detit”.
Yll i pashuar i rrokut shqiptar!
I paharruar!

“Ti jo mos u ngrys, prej deshperimit dhe nese çasti, ty te genjen pra hesht ti nen driten e ketij mundimi, se neser patjeter ty gazi te vjen”

“Drite, drite kam ne shpirt, eshte skena djepi im. Sot e tutje pergjithmone, jeta dhimbje nuk do kete. Cdo gje mua me takon, sepse zoti jam une vete. Thyej boten mes per mes. Kohe qe izolimi vdes…..”

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply