Foto e ditës | Gjatë pushimit të xhirimit të filmit “Të mos heshtësh”!

0
1126

Foto e radhes eshte nje moment pushimi gjate xhirimite filmit “Te mos heshtesh”
ne vitin 1985 – prodhim i ki nostudios “Shqiperia e re”.
Diskutim ne mes aktoreve Ndricim Xhepa, Matilda Makoci, operatorit
Saim Kokona dhe regjisorit te filmit Spartak Pecani.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.