Foto e dites | Ishin njëherë serenatat korçare!

0
995

Foto e dites per sot eshte nje aspekt nga serenatat korcare….

Ne qender eshte serenatistia e pare korcare Spanja Pipa, njekohesisht parodiste dhe aktore dhe qe me 1960 këngëtare-soliste në Estradën e Qytetit të Korcës.

Siper nga e majta ne te djathte jane aktoret e shquar Pandi Raidhi “Artist i popullit” , SOTIRAQ BRATKO, Marko Bitraku…..

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply