Foto e ditës | Kadri Roshi dhe Lazer Filipi në rruget e Moskës (v.`50-te)!

0
2382

Foto e dites!
Me anen e kesaj foto kemi “udhetuar prapa ne kohe” ne v. 50-te, ne te cilen jane fiksuar dy nga artistet tane, legjendat e aktrimit shqiptar, Artiste te Popullit, Kadri Roshi dhe Lazer Filipi, kolege dhe miq sebashku duke shetitur ne rruget e Moskes

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.