Foto e dites | Kur aktori i madh Bekim Fehmiu vizitonte Teatrin “Migjeni”…..

0
1938

Foto e dites!
Rrubrika e faqes ku sjell hera heres aspekte dhe figura te ndryshme nga arti skenik te fiksuara ne aparatin fotografik.

Nje nga keto momente qe kane mbetur ne kujtese eshte edhe kjo foto ne kohen kur aktori i madh shqiptar me fame boterore Bekim Fehmiu vizitonte Teatrin “Migjeni” ne Shkoder, foto ku eshte fiksuar se bashku me nje grup artistesh shkodran.

____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply