(Foto e ditës) Kur aktrimi shqiptar arrinte kulmin….

0
2805

Aktoret Sulejman Pitarka dhe Kadri Roshi ne nje foto shkeputur
nga sheshxhirimi i filmit “Rrethimi i vogel”, Kinostudio “Shqiperia e re”, 1986!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply