Foto e ditës: Kursi i parë i shkollës së aktrimit pranë Teatrit Popullor!

0
210

STAFI I KURSIT TE PARE I SHKOLLES SE AKTRIMIT PRANE TEATRIT POPULLOR

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Nga rubrika e faqes : “Foto e dites”, ndajme me publikun nje foto te vecante ku eshte fiksuar stafi i kursit te pare i aktrimit ne shkollen qe u ngrit prane
Teatrit Popullor, (1959 – 1963)

Ne foto jane te fiksuar,kursantet aktore, juria, pedagoget dhe te gjithe zyrtaret e kohes.

Nga lart me xhaketë e krevate – 1-Bernard Kokalari, 2-Qemal Mehmeti, 3- Mario Ashiku, 4- ? 5- Albert Verria, 6- ? 7-Luigj Gurakuqi 8- ? 9- Viktor Bruçeti, Rreshti i dytë janë te gjithe drejtues: 1-? 2- Rita Marko, 3- Kryeregjisori i TP Pandi Stillu, 4- Fadil Paçrami, 5- Manush Myftiu, 6 – Drejtori i Shkollës se Larte per Aktore Andrea Malo, 7- Behije Levonja aktore e TP, 8 – Thoma Deljana ministër arsim kulturë, 9- Pipi Mitrojorgji zv./ministër, 10- Bardhyl Kosova pedagog i historisë se teatrit botëror, 11- Kujtim Spahivogli udheheqes artistik i kursit dhe regjisor, 12- Mihal Luarasi, pedagog dhe regjisor, 13- Pjeter Gjoka aktor regjisor, 14- Prokop Mima pedagog dhe aktor. Rreshti ulur 1- Miho Gjini, 2- Maxhide(Pupi) Pici, 3- Edi Luarasi, 4- Liri Brahimi, 5- Filika Dimo, 6- Luigjina Leka 7-Aishe Stari, 8- Milto Profi, 9- Behxhet Nelku, 10- ?.

(C) Foton e ndau,EKSKLUZIVISHT per faqen, ish aktori i Teatrit Popullor z. Gjovalin Gjoka te cilin e falenderojme perzemersisht.
3 korrik 2024

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.