Foto e ditës | Loro Bjanku, aktor i lëvizjes amatore!

0
1101

Loro Bjanku
Aktor i levizjes amatore me profesionin kepucar.

U aktivizua ne disa shfaqje si aktor amator ne teatrin Migjeni” te Shkodres. Interpretoi gjithashtu edhe ne disa filma te Kinostudios ne role dytesore ose fare episodike.
Nder te tjera eshte kunati i aktorit e regjisorit Mark Topallaj.

E kujtojme ate ne rolin e doktorit tek filmi “Plage te vjetra” (1969); ne metrazhin e shkurter te filmit “Ceta e vogel” (1979) si dhe ne “Dasma e shtyre” (1980)

Publikuar me pare ne Facebook ne vitin 2020 ne rubriken investigative “Ne kerkim te nje emri” (linku si me poshte)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 19 gusht 2022
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply