Foto e ditës | Luiza Hajati në “Përse bie kjo daulle”!

0
1675

Nga rubrika e kesaj faqe “Foto e dites” ku sjellim hera heres imazhe te vecanta nga aktore dhe artiste te ndryshme, kesaj radhe kemi shkeputur nje foto te aktores Luiza Hajati nga nje rol i vogel i saj interpretuar ne filmin “Perse bie kjo daulle”

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Behuni edhe ju miq te saj duke na ndjekur:

Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply