Foto e ditës | Mira Meçule – Mamaqi (1947-2018) së bashku me kolegen e saj Nina Andoni!

0
897

Foto e dites
Nje foto kujtim ku jane fiksuar dy koleget dhe miket njekohesisht
Mira Mecule – Mamaqi dhe Nina Andoni.

Fotot mbajne autoresine © e zonjes Nina Andoni te cilen e falenderojme perzemersisht . © Material i rezervuar.
____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply