Foto nga teatri “Një bie, mijëra ngrihen” | 56 vjet që nga shfaqja!

0
843

ALMANAKU I SHFAQJEVE TE TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat
“Një bie, mijëra ngrihen”.
Pikerisht si sot ne kete date 56 vjet me pare do te ishte premira e saj e shkruar nga Spiro Urumi. Drama qe i dedikohet heroines Shkurte P. Vata ne interpretimin e aktores Edi Miredita (Luarasi) u shfaq ne skenen e Teatrit Popullor me 5 janar 1968.

“Nje bie mijera ngrihen”

 

“Coni Hoxhe”
Po sot gjithashtu me 5 janar, 76 vjet me pare , ne skenen e Teatrit te Shtetit (Popullor) u luajt nga aktoret e ketij institucioni, komedia “Coni Hoxhe” shkruar nga pena e arte e kohes Besim Levonja. 1947-2021
Fatkeqesisht nuk kemi mundur te gjejme asnje foto nga kjo komedi.

(C) Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 5 janar 2022  

___________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply