Foto e ditës | Një grup artistësh durrësak me regjisorin Gjergj Vlashi…..

0
2059

Kjo faqe nepermjet rubrikes “Foto e dites” sjell hera heres caste te vecanta, te ralla te fiksuara ne aparatin fotografik dhe trasmeton emocione me anen e ketyre fotove.

Nje foto e vecante eshte edhe kjo e nje grupi artistesh te teatrit te estrades profesioniste te qytetit te Durresit. Ne qender eshte regjisori i shquar i ketij institucioni Gjergj Vlashi, skenarist dhe shkrimtar.

______________
Kinematografia Shqiptare 2013 – 2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here