Foto e ditës | Një grup gazetarësh të Radiotelevizionit Shqiptar!

0
1299

FOTO E DITES
Foto dhe imazhe te ndryshme, te vecanta, te rralla apo historike do i gjeni hera-heres ne kete faqe.

Nje kujtim, nje nostalgji eshte edhe kjo foto qe na sjell prapa ne nje kohe te viteve 70-80` , ku eshte fiksuar nje grup gazetaresh te TVSH-se se asaj kohe ne mesin e te cileve dallojme: Agim Seseri, Aferdita Sokoli, Alfons Gurashi, Bashkim Lleshi, Amalia Dhamo, Pushkin Lubonja, Bujar Kore, Dhimiter Gjoka, Gazmit Shtino, Tomorr Topore e Astrit Kazaferi.

Identifikimi i fotos eshte bere nga z. Tomorr Topore ish gazetar i RTSH-se, sipas nje komenti te bere ne faqen tone ne Facebook “Kinematografia Shqiptare”

Faleminderit!

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here