Foto e ditës | Një grup i stafit të televizionit shqiptar…..

0
762

Rubrika: Foto e dites!
Rubrika e caktuar per te sjellur ne kujtese me anen e fotove te ndryshme, imazhe te ralla, dokumente historike dhe te vecanta nga arti skenik.

Kinematografia Shqiptare eshte vendi i duhur dhe nje dritare e mundeshme nga ku mund te shikohet larg ne kohe duke iu percjellur gjithnje emocione dhe nostalgji.

Ne kete foto eshte fiksuar nje pjese e stafit te Radiotelevizionit Shqiptare, per te cilet kushdo qe mund t`i identifikoje ato eshte mese i/e mirepritur t`a beje ate.
Falemindeerit perzemersisht!

__________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here