Foto e dites | Pano dhe Shnelinger!

0
1017

Foto e dites:
Nje foto e shkeputur nga sfida Shqiperi – RF Gjermani, luajtur ne stadiumin kombetar “Qemal Stafa” ne Tirane me 17 shkurt 1971 ne kuadrin e ndeshjeve eliminatore per Kampionatin Europian te Futbollit.

Skuadrat zbriten ne fushe me keto formacione:

Shqiperia: Dinella, Ginali, Chani, Kasuni, Dalles, Ragaini, T. Vaso, Ceso, Bizi, Panu, Siu.

RF Gjermani: Maier, Vogts, Patzke (67. Bella), Schnellinger, W. Weber, Beckenbauer, Overath, Grabowski, Netzer, G. Müller, Heynckes.

Shenues: G. Müller 38`

Ne mes te tjerash kjo eshte ndeshja e fundit e Karl Heinz Schnellinger me perfaqesuesen gjermane.

Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten : 9 shkurt 2022
________________
Vizion Sportiv / Ora e Kampioneve faqe sportive ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply