Foto e ditës | Paskal Semini në “Plaku dhe hasmi”!

0
1086

“Foto e dites” eshte njera nga rubrikat e faqes e cila sjell ne kujtese me anen e nje fotoje te fiksuar ne kohe, aktore dhe artiste te ndryshem te skenes, ekranit dhe muzikes.

Fotoja e radhes eshte shkeputur nga filmi “Plaku dhe hasmi”, aktori Paskal Semini ne rolin e nje djali te ri, student i shkolles se Elbasanit qe i bashkohet thirrjes ne mbrojtjen e atdheut te tij nga pushtimi i fashisteve italiane.

Aktori u shfaq ne role dytesore ose episodike vetem ne dy filma te Kinostudios.

Ne vitin 1976 tek “Zani partizani” dhe ne vitin 1982 ne filmin e shkurter sic edhe e cituam me lart “Plaku dhe hasmi” ne rolin e nje te riu, madje ne kete film ka nje dialog me aktorin e madh, te paharruarin Sander Prosi.

Aktori interpreton edhe ne nje film te vitit 2020 me titullin “Enderra e nje te vdekuri”

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten :

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply