Foto e ditës | Piktori i merituar Shaban Hysa ne mesin e dy aktoreve….

0
1489

Foto e dites
Rubrika e kesaj faqe e cila sjell foto te vecanta dhe momente te fiksuara ne keto foto nga artiste te ndryshem te skenes dhe ekranit shqiptar.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ne kete foto jane fiksuar piktori, skenografi dhe pedagogu i nderuar Shaban Hysa ne mesin e dy aktoreve te mirenjohura te skenes dhe ekranit shqiptar: Jetmira Dusha dhe Merita Zoto.

 

________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.