Foto e ditës | Regjisori dhe aktorët gjate xhirimeve……

0
1356

Foto e dites
Nga rubrika e faqes kemi shkeputur nje foto ku jane fiksuar regjisori Gezim Erebara dhe aktoret Demir Hyskja “Mali” (A.P) ne te majte, Agim Shuke “Sandri” ne te djathte, gjate xhirimit te filmit “Ne fillim te veres”!

Foto 2: Gjate xhirimeve te filmit “Ne fillim te veres”

____________
Kinmatografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply