Foto e dites | Roza Anagnosti dhe Rikard Ljarja!

0
975

Ne rubriken “Foto e dites” kemi shkeputur nje cast te fiksuar ne aparatin fotografik te dy artisteve te medhenj te skenes dhe ekranit shqiptare, Roza Anagnosti dhe i paharruari Rikard Ljarja.

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply