Foto e ditës | Sander Prosi (1920-1985) dhe Krisanthi Kotmillo (1930 – 2017)!

0
2893

Nga “Foto e dites” kemi zgjedhur nje cift aktoresh tek filmi “I teti ne bronx”, “doktor Borova dhe e shoqja e tij” ose me sakte artistin e popullit Sander Prosi dhe zonjen e paharruar Krisanthi Kotmillo regjisore montazhi, aktore ne kohen e Kinostudios “Shqiperia e Re”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here